Home » MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in onze genen

MAS is opgericht vanuit een wens om anders om te gaan met de medewerkers. Mensen moeten worden gezien; dat is de kerngedachte achter MAS.

MAS is een sociale onderneming. Management en medewerkers werken samen aan een bedrijf dat echte aandacht heeft voor zijn mensen en klanten. Het bedrijf koestert zijn multiculturele karakter, ondersteunt en ontwikkelt zijn medewerkers en biedt zekerheid en perspectief aan de eigen medewerkers – en haar klanten. De inspanningen van MAS op het vlak van sociaal-economisch welzijn en van duurzaamheid vormen een basis onder de bedrijfsvoering en worden breed erkend.

Sociale initiatieven

Wij zijn gekend om onze maatschappelijke initiatieven steeds gericht op het aan het werk helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom kunnen we onze diensten aanbieden met invulling van de social return-opgaven van opdrachtgevers, ontwikkelden we een aantal sociale initiatieven, werken we mee aan maatschappelijke initiatieven van anderen en bieden we zelf ook opleidingen aan.

Social Return

In steeds meer aanbestedings- of inkooptrajecten moet de aanbesteder of inkoper een bijdrage leveren aan het creëren van werkgelegenheid voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld door het bieden van stages, leerwerktrajecten of (beschermde) werkplekken. En sinds de invoering van de Participatiewet in 2015 wordt van werkgevers verwacht dat zij werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. MAS kan de invulling van deze Social Return voor u regelen. We kijken samen met u naar wat mogelijk en wenselijk is, zodat u kunt voldoen aan de eisen op een manier die past bij uw bedrijf en uw opdracht.

Kwaliteit staat voorop

Wij bieden goede begeleiding aan al onze werknemers zodat ze optimaal kunnen presteren. Want we doen geen concessies aan de kwaliteit van onze diensten. Dat doen we onder andere door de inzet van leermeesters: professionals die de mensen met afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden op de werkvloer. Deze leermeesters dragen de zorg voor een efficiënte, zorgvuldige uitvoering van de werkzaamheden en zorgen voor benodigde trainingen of cursussen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als facilitair service bedrijf en sociale onderneming, actief in de regio Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Wil je direct solliciteren?

Dan kun je het sollicitatieformulier invullen. Amal Amansur (projectmanager bij MAS Zone3) zal dan snel bij je terugkomen.

Wietse’s contactgegevens zijn:
T 085 489 7090
wietse@masdiensten.nl.

Onze keurmerken

Wij zijn trots op onze behaalde certificeringen en voeren dit in de praktijk conform de gestelde voorwaarden uit. Enkele van onze belangrijke certificaten zijn:

Keurmerk_Schoon