Home » Werken bij

Wil je werken bij MAS?

MAS is een bedrijf dat zichzelf inricht als een familie, dat zijn diensten verleent als waren ze voor en door familieleden, heeft medewerkers die er echt deel van zijn. Die zich veilig, gehoord, gezien, gewaardeerd voelen. En die die waarde dubbel en dwars teruggeven aan het bedrijf. Aan de opdrachtgevers. Aan elkaar. Aan de samenleving.

Recente vacatures

Meewerkend voorman/-vrouw MOT

32-36 uur (m/v)

Sollicitatieformulier

Jobcoach consulent

24 – 28 uur (m/v)

Sollicitatieformulier

Meewerken/ Meewerken+

Op zoek naar werk, maar lukt het niet goed? Wellicht kunnen wij helpen. MAS Zone3 is een van de leden van de AUZ groep; daarbij kunnenmensen aan de slag in een leerwerktraject, op werkervaringsplaatsen, als stagiaire of als vrijwilliger. Samen bekijken we wat voor werk bij iemandpast. Iedereen wordt professioneel en persoonlijk begeleid.

AUZ groep bestaat uit sociale ondernemers die Amsterdammers helpen die werkervaring op willen doen of op zoek zijn naar een passende baan. Zij focussen op werknemersvaardigheden en bieden zo handvatten richting vrijwilligerswerk of een betaalde baan. Er wordt stapsgewijs en doelgericht gewerkt aan die vaardigheden in het programma ‘Meewerken/ Meewerken+’.

Op zoek naar werk, maar lukt dat niet goed?

Wellicht kunnen wij helpen met ons traject op weg naar werk. We maken een plan met daarin jouw doelen en wensen en de stappen die je gaat zetten. We bespreken wat voor werk geschikt is voor jou, en als dat kan ga je direct aan de slag in één van onze bestaande projecten, met hulp van een werkbegeleider

Als je deelneemt aan het leerwerktraject ga je een training volgen. Je leert daarin bijvoorbeeld hoe je een curriculum vitae maakt en goed kunt solliciteren, hoe je omgaat met lastige situaties en veranderingen in het werk, hoe je prettig samenwerkt en duidelijk communiceert, of welke ongeschreven regels er op de werkvloer zijn. Daarnaast kun je ook extra (vak)opleidingen of cursussen volgen, zodat je straks de juiste papieren hebt voor het werk wat jij wil doen. MAS is een erkend leerbedrijf voor een aantal opleidingen in de administratie en in de techniek.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als facilitair service bedrijf en sociale onderneming, actief in de regio Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Wil je direct solliciteren?

Dan kun je het sollicitatieformulier invullen. Oumaima el Mouden zal dan snel bij je terugkomen.

Oumaima’s contactgegevens zijn:
T 085 489 7090
oumaima@masdiensten.nl.

Onze keurmerken

Wij zijn trots op onze behaalde certificeringen en voeren dit in de praktijk conform de gestelde voorwaarden uit. Enkele van onze belangrijke certificaten zijn:

Keurmerk_Schoon