Home » Werkgebieden

Schoon, gastvrij en veilig

Wij kunnen werken op verschillende schaalgroottes: van een enkel gebouw tot de hele buurt. Daarbij putten we uit een goed-gekwalificeerd, vaak multicultureel personeelsbestand, en bieden we professionals met oog en begrip voor de omgeving waarin wordt gewerkt. Medewerkers van MAS Facilitair zijn goed in hun vak, gedreven en betrokken.

VvE-woongebouwen

Gebouwen waarin gewoond wordt, vragen om een aandachtige en betrokken benadering. Het is immers het thuis van de mensen die er wonen. Een goede relatie tussen bewoners en onze professionals staat daarom voorop. Door onze eigen personeelssamenstelling hebben we een groot begrip voor culturele en persoonlijke achtergronden van bewoners.

We passen ons aan aan persoonlijke wensen en voorkeuren waar mogelijk, creëren een schone, veilige en goed onderhouden omgeving en zorgen dat we altijd aanspreekbaar zijn. We willen deel zijn van het thuis van mensen.

Kantoren

Een schone, hele en veilige werkomgeving is een randvoorwaarde voor tevreden en productieve werknemers. Ons beheer, ons onderhoud en onze beveiliging richten wij in op de werkwijze en voorkeuren van de gebruikers. Wij willen onderdeel zijn van de organisaties waarvoor wij werken; zo creëren wij waarde.

Onderwijs

Een omgeving waarin jonge mensen leren, moet prettig, schoon en functioneel zijn. Onderwijs vraagt om specifieke faciliteiten en sfeer, om een vertrouwenwekkende omgeving. Zo kijken onze medewerkers dus naar hun opdracht in de onderwijsmarkt: als het creëren en onderhouden van een omgeving waarin kinderen en jongeren graag zijn omdat alles schoon, heel en veilig is. Al een omgeving waarin ze ook hun eigen kinderen met vertrouwen zouden laten verblijven.

Cultuur

Het schoonmaken, onderhouden en beveiligen van gebouwen en gebieden waarin kunst en cultuur gehuisvest zijn, vraagt om veel betrokkenheid en zorgvuldigheid. Onze medewerkers hebben een groot bewustzijn van de waarde van de omgeving waarin en de objecten waartussen ze hun werk doen. Ze zijn er minstens even zuinig op als de opdrachtgever en vervullen hun rol met enthousiasme over de waarde die zij zelf weer toevoegen.

Zorg

Als we het over zorg hebben, hebben we het over kwetsbare mensen. Over mensen die behoefte hebben aan een veilige en schone omgeving, zodat ze zich daar tenminste geen zorgen over hoeven maken. Maar we hebben het ook over de professionals die hen verzorgen en die werk doen waaraan hoge eisen worden gesteld op het vlak van bij voorbeeld hygiëne en veiligheid. En die dus in een omgeving moeten werken die dat faciliteert, in alle opzichten: van de inrichting tot het onderhoud. Daarop richten zich dus onze medewerkers: ze willen een bijdrage leveren aan goede en veilige zorg.

Hotellerie

Bij hotellerie gaat het erom dat de gasten een prettig verblijf hebben en hoffelijk worden benaderd. Ze begrijpen best dat onderhoud en schoonmaak ook tijdens hun verblijf plaatsvinden, maar verwachten wel dat daarbij de sfeer van hun verblijf niet verstoord wordt. Samen met u als klant kijken we daarom naar uw bedrijfsproces en de daarbij best passende schoonmaakactiviteiten. MAS sluit een partnership met u en werkt met ‘zelfsturende teams’. Door deze unieke aanpak wordt er flexibel door de gastverblijven bewogen en ondervinden uw gasten geen overlast, terwijl ze zich wel in een schone en prettige omgeving bevinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag wat wij als facilitair service bedrijf en sociale onderneming, actief in de hele randstad voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Wilt u liever teruggebeld worden

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Onze keurmerken

Wij zijn trots op onze behaalde certificeringen en voeren dit in de praktijk conform de gestelde voorwaarden uit. Enkele van onze belangrijke certificaten zijn:

Keurmerk_Schoon