Home » Werken bij » Alle vacatures » Administratief medewerker Personeelszaken

Administratief medewerker Personeelszaken

24 – 40 uur per week (m/v)

Functiebeschrijving

Als medewerker personeelszaken werk je nauw samen met je pz-collega’s. Je levert een bijdrage aan allerlei voorkomende HR-werkzaamheden. Je bewaakt termijnen en de acties rondom verzuimdossiers, je zorgt voor de processen rond in- en uitstroom van medewerkers en ook de administratie rondom de salarisadministratie maken deel uit van de werkzaamheden. Kortom, samen met je collega’s zorg je ervoor dat de HR-administratie op orde is.

Onze organisatie heeft voor de komende jaren als doel te groeien. Dat betekent dat we volop in ontwikkeling zijn. Daardoor zijn er naast je dagelijkse werkzaamheden ook projecten waarbij jouw kennis en ervaring welkom zijn, als je dat wil.

In overleg bepalen we samen wat je exacte verantwoordelijkheden worden. Heb je interesse en ervaring met personeelszaken maar niet op alle gebieden, dan horen wij alsnog graag van je.

Mas Groep is een inclusieve organisatie. Wij maken graag kennis met jou!

Wie zijn wij?

MAS Groep is een uniek facilitair servicebedrijf. Wij willen niet de grootste zijn, maar wel graag
de menselijkste. Gezamenlijk zijn we primair verantwoordelijk voor tevreden klanten, door servicegericht en proactief te zijn. MAS Zone3 is een sociale onderneming; we zien winst als middel en niet als doel, waarbij we streven naar maatschappelijke impact.

De afdeling personeelszaken heeft als doel servicegerichtheid, pro-activiteit en transparante werkprocessen te hanteren voor iedereen die bij ons werkt. We hebben een centrale functie in de organisatie waarbij wij ook regelmatig een luisterend oor bieden.

En verder krijg je

  • Een bruto salaris van € 2.249 tot € 2.703 per maand (op basis van een fulltime contract van 38 uur per week) afhankelijk van je werkervaring en opleidingsniveau;
  • Een fulltime of parttime dienstverband – minimaal 24 uur, werkdagen worden in overleg met jou vastgesteld;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
  • Een fijne werkplek bij ons op kantoor met mogelijkheden om thuis te werken.

Wie ben jij?

Jij voelt je thuis in een organisatie die volop in beweging is. Je krijgt energie van mensen helpen en wordt blij van afwisselende werkzaamheden. Je weet als geen ander hoe belangrijk goed luisteren is en denkt graag in oplossingen. Sociaal, integer, accuraat en proactief zijn woorden die jou omschrijven.

In je bagage

  • Bij voorkeur minimaal een MBO-4 HR-gerelateerde opleiding, maar werkervaring op het gebied van personeelszaken is het belangrijkste;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, beheersing van de Engelse taal is een pré;
  • Weten hoe je omgaat met vertrouwelijke informatie;
  • Een emphatische en open houding – we zijn een sociale organisatie waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken.

Solliciteren

Als je nog vragen hebt naar aanleiding van deze functiebeschrijving, neem dan gerust contact op met Aimée Couturier, HR Adviseur, via 06-16346374.

Maar ben je enthousiast geworden en woon je in de buurt van Amsterdam?
Stuur dan vooral je CV met motivatiebrief naar solliciteren@masdiensten.nl.

Meer informatie over Mas Zone3 en onze sociale projecten vind je op onze website www.masdiensten.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband

Fulltime, Parttime, beginnend met een jaarcontract – als jij en wij hierna door willen gaan met elkaar wordt dit omgezet naar een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd.

Deel deze vacature:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als facilitair service bedrijf en sociale onderneming, actief in de regio Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Wil je direct solliciteren?

Dan kun je het sollicitatieformulier invullen. Oumaima el Mouden zal dan snel bij je terugkomen.

Oumaima’s contactgegevens zijn:
T 085 489 7090
oumaima@masdiensten.nl.