Home » Werken bij » Alle vacatures » Assistent hoofd onderhoud

Vacature assistent hoofd onderhoud

32- 40 uur per week (m/v)

De werkzaamheden

Als assistent Hoofd Onderhoud ben je o.a. verantwoordelijk voor het aansturen, organiseren en plannen van de werkprocessen, controleren van de kwaliteit en voortgang van het werk. Je werkt nauw samen met het Hoofd Onderhoud. Je neemt werk op bij de klanten en werkt de offertes uit. Je zal samen met het hoofd onderhoud de afdeling onderhoud van Mas Zone3 versterken en zorgen voor een uitstekende dienstverlening bij onze bestaande- en bij potentiële klanten. Daarnaast zal je ook ingezet kunnen worden bij klussen van Mas Zone3.

De portefeuille van de afdeling is voor het grootste deel gevuld met opdrachten voor de Amsterdamse woningcorporaties. Werkzaamheden die de afdeling Onderhoud hiervoor verzorgt zijn groenvoorziening opdrachten, advies op het gebied van PKVW, onderhoud aan mutatiewoningen, klein onderhoud en storingen aan woningen en de uitvoering van het schoon en leefbaar houden van complexen en de omgeving.

Wij vragen

  • Ruime ervaring;
  • Aantoonbare ervaring met projectmanagement;
  • Technisch inzicht op minimaal MBO niveau;
  • Kwaliteitgerichtheid;
  • Affiniteit met de doelgroep en onze markt.

Wij bieden

  • Een uitdagende en veelzijdige functie waarin je jouw visie op de dienstverlening concreet handen en voeten kunt geven en impact kunt realiseren;
  • Een baan met een maatschappelijke bijdrage, waarin de positieve invloed op korte termijn zichtbaar is;
  • Een marktconform salaris.

Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar info@masdiensten.nl of vul het inschrijfformulier in en upload je cv. Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen via 085 489 7090.

Deel deze vacature:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als facilitair service bedrijf en sociale onderneming, actief in de regio Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Wil je direct solliciteren?

Dan kun je het sollicitatieformulier invullen. Oumaima el Mouden zal dan snel bij je terugkomen.

Oumaima’s contactgegevens zijn:
T 085 489 7090
oumaima@masdiensten.nl.