Home » Werken bij » Alle vacatures » Huismeester

Vacature huismeester

32- 40 uur per week (m/v)

De Huismeester draagt zorg voor het leefbaar houden van de woonomgeving. Hij/zij zorgt voor orde, rust en netheid in en om het woongebouw. De Huismeester informeert bewoners en gebruikers van het gebouw, signaleert problemen, spreekt betrokkenen aan en bemiddelt bij lichte overlast. Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden zijn hierbij noodzakelijk.

Daarnaast is de Huismeester verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van het wooncomplex. Hij/zij inspecteert het gebouw en de gemeenschappelijke ruimten, controleert werkzaamheden door derden (bijv. schoonmaak) en verricht zelf kleine reparaties. De Huismeester verzorgt verder een aantal administratieve zaken die samenhangen met de functie.

Als Huismeester bij Mas Zone3 word je op detacheringsbasis ingezet bij onze opdrachtgevers (woningcorporaties of VVE’s), op diverse locaties in en rondom Amsterdam. Opdrachten kunnen van tijdelijke aard zijn, maar worden ook structureel / voor enkele jaren ingevuld. Op dit moment zoeken wij ook een aantal Huismeesters die per direct inzetbaar zijn ten behoeve van de vakantievervanging.

Wij vragen

  • MBO werk en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Technisch inzicht;
  • Sociaal vaardig / communicatietalent;;
  • Snel kunnen schakelen en pro-actieve houding;
  • Creatief, probleemoplossend vermogen;
  • Organisatietalent;
  • Integriteit en loyaliteit;
  • Administratieve, computervaardigheden (Word en internet);
  • Een rijbewijs is noodzakelijk.

Wij zoeken een stevige persoonlijkheid, die in staat is mensen te enthousiasmeren. Houd je ervan om dingen te regelen en op orde te houden, en vind je het een uitdaging om dit samen met bewoners te doen? Ben je bovendien handig en ondernemend, dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

Wij bieden

Een uitdagende en veelzijdige functie waar in grote mate zelfstandigheid gevraagd wordt. Het salaris is marktconform voor een functie op MBO niveau. De inschaling bij indiensttreding is min. € 1.759 en max. € 2.468 op basis van een full-time werkweek van 36 uur. De reiskosten voor woon-werk verkeer worden vergoed tot maximaal 50 kilometer per dag (25 kilometer enkele reis).

Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar solliciteren@masdiensten.nl of vul het inschrijfformulier in en upload je cv. Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen via 085 489 7090.

Deel deze vacature:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als facilitair service bedrijf en sociale onderneming, actief in de regio Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Wil je direct solliciteren?

Dan kun je het sollicitatieformulier invullen via onderstaande knop. Onze recruiter zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.