Home » Werken bij » Alle vacatures » Jobcoach consulent

Vacature jobcoach consulent

24 – 28 uur per week (m/v)

Functieomschrijving

Als Consulent/Jobcoach Doelgroepen ben je verantwoordelijk voor de werving, selectie en begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je voert intake- gesprekken met jongeren en volwassen die zijn aangemeld voor één van de trajecten bij MAS Zone3. Je zorgt voor acquisitie bij (potentiële) opdrachtgevers en signaleert de klantbehoefte en kansen in de markt en vertaalt het naar een bewerkingsplan voor doelgroepen. Je zorgt voor het schrijven van aanbestedingen. Je bent verantwoordelijk voor de subsidie aanvragen die behoren bij de doelgroep. En bewaakt de kwaliteit voor behoud van het ‘Blik op Werk’ en ‘PSO’ keurmerk.

Daarnaast handel je alle administratieve taken af die hier uit voort vloeien.

Wij vragen

  • Afgeronde opleiding minimaal op HBO niveau; Bij voorkeur een bij het Noloc erkende opleiding als Jobcoach of bereid deze opleiding te behalen;
  • Kennis van wet en regelgeving;
  • Sterke communicatieve vaardigheden: duidelijk, daadkrachtig en pro-actief;
  • Je bent oplossingsgericht en verbindend;
  • Accuraat, deskundig en betrokken.

Wij bieden

Een veelzijdige baan met een eigen verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een dynamisch en ontwikkelingsgericht team. Wij bieden een baan aan van 24 – 28 uur per week. De uren zijn in overleg te verdelen over de werkweek. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring min.
€ 2.580,- max. € 4.057,- op basis van een fulltime werkweek van 36 uur.

Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar info@masdiensten.nl of vul het inschrijfformulier in en upload je cv. Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen via 085 489 7090.

Deel deze vacature:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als facilitair service bedrijf en sociale onderneming, actief in de regio Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Wil je direct solliciteren?

Dan kun je het sollicitatieformulier invullen via onderstaande knop. Onze recruiter zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.