Home » Werken bij » Alle vacatures » Open solliciatie

Open sollicitatie

24 – 40 uur per week (m/v)

Mas Diensten is altijd op zoek naar gemotiveerde werknemers die de drive en ambitie hebben om zichzelf door de blijven ontwikkelen. We hebben vele functies waar jij terecht kunt. Staat er geen vacature tussen welke past bij jou, stuur dan een open sollicitatie met je motivatie.

Los van de functie, hebben we een aantal standaard eisen waar een werknemer aan moet voldoen om aan de slag te kunnen bij MAS Diensten BV. Zie onderstaande:

Functie-eisen

  • Spreken van de Nederlandse taal of de bereidheid een taalcursus te volgen;
  • SVS-diploma of de bereidheid deze te behalen;
  • Voldoende beschikking over krachtinspanning om het volgende in de werkzaamheden te kunnen uitvoeren: tillen, hanteren van hulpmiddelen en bij het uitvoeren van schoonmaakbewegingen;
  • Lichamelijke uithoudingsvermogen om op de volgende wijze te kunnen uitvoeren: lopend, staand, gebukt/gebogen, reikend, staand op trappen en bij sommige schoonmaakbewegingen onder éénzijdig spierbelasting;
  • Over vereiste documenten beschikken: paspoort, indien nodig: vergunning tot verblijf, sofi-nummer van de belastingdienst, bank/giro rekening.

Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar solliciteren@masdiensten.nl of vul het inschrijfformulier in en upload je cv. Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen via 085 489 7090.

Deel deze vacature:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als facilitair service bedrijf en sociale onderneming, actief in de regio Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Wil je direct solliciteren?

Dan kun je het sollicitatieformulier invullen via onderstaande knop. Onze recruiter zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.