Home

Professionele dienstverlening van een bijzondere organisatie

MAS Zone3 levert professionele diensten in onderhoud, veiligheid en beheer vanuit een bijzondere opvatting, die maatschappelijke participatie centraal stelt.

MAS Zone3 is een organisatie van multiculturele professionals in beheer, beveiliging en onderhoud, die hun diensten leveren in verschillende werkgebieden: van een enkel woongebouw tot de hele buurt. Wij zijn een bijzondere organisatie, die zich richt op maatschappelijke participatie, en hebben veel ervaring met het begeleiden van (jong-) volwassenen en herintreders zonder startkwalificatie. MAS Zone3 is al sinds jaar en dag een erkende Amsterdamse sociale firma.

Overzicht van onze
werkgebieden

VvE-woongebouwen

Gebouwen waarin gewoond wordt, vragen om een aandachtige en betrokken benadering.

Kantoren

Een schone werkomgeving is een randvoorwaarde voor tevreden en productieve werknemers.

Straten, pleinen en plantsoenen

Onderwijs vraagt om specifieke faciliteiten en sfeer, om een vertrouwenwekkende omgeving.

Buurten

Wijn zijn minstens even zuinig op de culturele omgeving en objecten als de opdrachtgever zelf.

Onze diensten

Wil je werken bij MAS?

Bij ons kun je aan de slag in heel diverse vacatures, van professioneel schoonmaker tot buurtvoorlichter, en van onderhoudsmedewerker tot beveiliger. Ook in een leerwerktraject, op werkervaringsplaatsen, als stagiaire of als vrijwilliger. Samen bekijken we wat voor werk bij je past, en zorgen we dat de juiste opleidingen of cursussen gevolgd kunnen worden. Iedereen wordt professioneel en persoonlijk begeleid. Wij hebben regelmatig vacatures voor betaalde functies, (onbetaalde) werkervaringsplaatsen en voor stagiaires en vrijwilligers. Onder aan deze pagina staat ons actuele aanbod.

Recente vacatures:

Huismeester

32-36 uur (m/v)

Sollicitatieformulier

Sociaal wijkbeheerder

8-36 uur (m/v)

Sollicitatieformulier

Assistent hoofd onderhoud

32-36 uur (m/v)

Sollicitatieformulier

Veelgestelde vragen

MAS is een uniek facilitair service bedrijf. Wij willen niet de grootste zijn, maar wel graag de menselijkste. We zijn echte vakmensen en dagen elkaar continu uit voor de beste resultaten en de fijnste manier van samenwerken. Zo zetten we onze mensen op 1, letterlijk én figuurlijk en bereiken zo het mooiste resultaat voor onze opdrachtgevers. Vind hier enkele veelgestelde vragen over bedrijf.

Als de medewerkers floreren, floreert het bedrijf. Gemotiveerde medewerkers, die weten dat ze gezien worden, voelen zich meer verbonden aan het bedrijf en meer verantwoordelijk voor hun resultaten. Medewerker gelukkig? Klant gelukkig – en MAS gelukkig!

Het zijn van een sociale onderneming betekent dat wij voldoen aan een aantal strikte eisen: wij hebben een maatschappelijke missie, zien winst als middel en niet als doel, betrekken onze stakeholders bij belangrijke besluiten en streven naar maatschappelijke impact.

Juist niet. Door alles in en om het bedrijf op maatschappelijk verantwoorde wijze te organiseren, hebben wij minder kwaliteitskosten en een lager verzuim. Bovendien zijn wij volstrekt transparant in onze bekostiging – en kunnen daardoor ook concurrerend zijn.

Rahma heeft in 2022 de leiding van het bedrijf overgedragen aan haar dochter Oumaima. Rahma is nog wel adviseur van de directie en het management en een belangrijke ambassadrice van het bedrijf en het gedachtengoed waarmee ze dat ooit oprichtte.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag wat wij als facilitair service bedrijf en sociale onderneming, actief in de hele Randstad voor jou kunnen realiseren, én garanderen

Onze keurmerken

MAS Zone3 is winnaar van de prijs ‘Het beste PKVW-bedrijf met personeel’