Home » Profiel, visie, missie

Ons profiel

MAS Zone3 wil de leefbaarheid van wijken in Amsterdam en omgeving vergroten. Om dat te doen leveren we een ruim pakket aan diensten, die ook onderling gecombineerd kunnen worden. Het werk wordt altijd uitgevoerd door gekwalificeerde werknemers, maar u kunt er ook voor kiezen om het werk door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te laten uitvoeren. Dit laatste gebeurt altijd onder leiding van een gekwalificeerde werknemer. Als u diensten afneemt bij MAS Zone3 voldoet u aan uw verplichtingen voor de Social Return of de Participatiewet.

We werken samen met lokale overheden, grote woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren, maar ook met kleine (particuliere) organisaties. En dankzij onze flexibele aanpak kunnen we altijd maatwerk leveren. Kortom: elke opdracht, groot of klein, is bij ons in goede handen.

Onze visie:

‘Mensen moeten gezien worden.’

We zijn allemaal mensen onder elkaar en geven elkaar waarde. Dus we hoeven alleen maar te ontdekken wie iemand is, wat zij of hij kan, wat zij of hij wil, om iedereen in haar of zijn maximale kracht te laten staan. Thuis, bij familie, bij vrienden, zijn we dat gewend. In de werksituatie veel minder. Dus een bedrijf dat zichzelf inricht als een familie, dat zijn diensten verleent als waren ze voor en door familieleden, heeft medewerkers die er echt deel van zijn. Die zich veilig, gehoord, gezien, gewaardeerd voelen. En die die waarde dubbel en dwars teruggeven aan het bedrijf. Aan de opdrachtgevers. Aan elkaar. Aan de samenleving. Dat is niet alleen idealistisch. Een hechte, betrokken, waarderende organisatie zorgt ook voor omzet en klanten. Wie zijn medewerkers tot keizer maakt, zorgt dat ze blijven. Wie zijn opdrachtgevers tot koning maakt, verkrijgt een sterke positionering. We zijn niet alleen sociaal. We zijn ook een onderneming. Een sociale onderneming bij uitstek. En zo willen wij gezien worden.

Onze missie:

‘Menselijk en maatschappelijk waardevol zijn.’

Menselijkheid vraagt om rechtvaardigheid en om open staan voor verschillen. MAS schept de voorwaarden voor een menselijke en maatschappelijke benadering van werk. Waarin iedereen meedoet en deel is van het grotere geheel. We streven concrete doelstellingen na over het sociaal-economisch welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers. We streven een maatschappelijk verantwoord rendement op kapitaal na en investeren de overwinst in de innovatie en ontwikkeling van ons bedrijf. We laten opdrachtgevers mee participeren vanuit bonus-malussysteem en garanderen zo onze kwaliteit en financiële stabiliteit. We hebben dit gezamenlijk eigenaarschap vormgegeven in het MAS Fonds en monitoren onze impact in de MAS Waardematrix. Zo kan iedereen precies zien hoe wij ons sociaal ondernemerschap vormgeven.

Ons profiel

Oumaima el Mouden

Algemeen directeur

oumaima@masdiensten.nl

Wietse Tjoelker

Financieel directeur

wietse@masdiensten.nl

Onze kernwaarden:
afkomst en toekomst

Multicultureel

Ontwikkeling

Zekerheid

Perspectief

MAS is een sociale onderneming. Management en medewerkers werken samen aan een bedrijf dat echte aandacht heeft voor zijn mensen en klanten. Het bedrijf koestert zijn multiculturele karakter, ondersteunt en ontwikkelt zijn medewerkers en biedt zekerheid en perspectief aan de eigen medewerkers – en zijn klanten. De inspanningen van MAS op het vlak van sociaal-economisch welzijn en van duurzaamheid vormen een basis onder de bedrijfsvoering en worden breed erkend.

Onze diensten

MAS Zone3 wil de leefbaarheid van wijken in Amsterdam en omgeving vergroten. Om dat te doen leveren we een ruim pakket aan diensten, die ook onderling gecombineerd kunnen worden. Het werk wordt altijd uitgevoerd door gekwalificeerde werknemers, maar u kunt er ook voor kiezen om het werk door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te laten uitvoeren. Dit laatste gebeurt altijd onder leiding van een gekwalificeerde werknemer. Als u diensten afneemt bij MAS Zone3 voldoet u aan uw verplichtingen voor de Social Return of de Participatiewet. We werken samen met lokale overheden, grote woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren, maar ook met kleine (particuliere) organisaties. En dankzij onze flexibele aanpak kunnen we altijd maatwerk leveren. Kortom: elke opdracht, groot of klein, is bij ons in goede handen.

Onze keurmerken

MAS Zone3 is winnaar van de prijs ‘Het beste PKVW-bedrijf met personeel’