Home » Werken bij

Wil je werken bij MAS?

Bij ons kun je aan de slag in een leerwerktraject, op werkervaringsplaatsen, als stagiaire of als vrijwilliger. Samen bekijken we wat voor werk bij iemand past, en zorgen we dat de juiste opleidingen of cursussen gevolgd kunnen worden. Iedereen wordt professioneel en persoonlijk begeleid.

Wij hebben regelmatig vacatures voor betaalde functies, (onbetaalde) werkervaringsplaatsen en voor stagiaires en vrijwilligers. Onder aan deze pagina staat ons actuele aanbod.

Op zoek naar werk, maar lukt het niet goed? Wellicht kunnen wij helpen met ons traject op weg naar werk. We maken een plan met daarin jouw doelen en wensen, en de stappen die je gaat zetten. We bespreken wat voor werk geschikt is voor jou, en als dat kan ga je direct aan de slag in één van onze bestaande projecten, met hulp van een werkbegeleider. Als je deelneemt aan het leerwerktraject ga je een training volgen. Je leert daarin bijvoorbeeld hoe je een curriculum vitae maakt en goed kun solliciteren, hoe je omgaat met lastige situaties en veranderingen in het werk, hoe je prettig samenwerkt en duidelijk communiceert, of welke ongeschreven regels er op de werkvloer zijn. Daarnaast kun je ook extra (vak)opleidingen of cursussen volgen, zodat je straks de juiste papieren hebt voor het werk wat jij wil doen. MAS Zone3 is een erkend leerbedrijf voor een aantal opleidingen in de administratie en in de techniek.

Openstaande vacatures

Huismeester

32-36 uur (m/v)

Sollicitatieformulier

Sociaal wijkbeheerder

32-40 uur (m/v)

Sollicitatieformulier

Assistent hoofd onderhoud

32-36 uur (m/v)

Sollicitatieformulier

Medewerker groenvoorziening

36 uur (m/v)

Sollicitatieformulier

Jobcoach consulent

24 – 28 uur (m/v)

Sollicitatieformulier

Onze keurmerken

MAS Zone3 is winnaar van de prijs ‘Het beste PKVW-bedrijf met personeel’