Home » Diensten

Onze mensen luisteren naar u en uw familie

Samen maken we een plan voor ondersteuning en of zorg. Een plan om op uw eigen manier zo lang en zo zelfstandig mogelijk te blijven wonen. Zodat u en uw naasten de regie houden.

Het is belangrijk dat wij uw eigen
wensen en gebruiken kennen en u daarbij ondersteunen.

Wij leveren professionele ondersteuning. Wij werken samen met uw familie, zodat zij daarnaast ook nog steeds zelf voor u kunnen blijven zorgen. Wij hebben oog voor privacy. Wij geven adviezen en voorlichting. Wij houden rekening met uw voorkeur voor een man of een vrouw. Bij MAS Zorg spreken wij naast Nederlands ook andere talen.
Bij MAS Zorg kun je terecht met vragen voor:

Overzicht van onze
werkgebieden

Begeleiding met persoonlijke aandacht

MAS Zorg luistert naar uw behoefte en de wensen van uw familie en zorgt ervoor dat u die… Lees meer ›

Persoonlijke zorg door iemand die u begrijpt

Persoonlijke zorg laat je het liefst doen door een professional die jouw taal begrijpt. Lees meer

Samen maken we uw huis weer op orde

Soms lukt het door ziekte of beperkingen niet meer om uw huis op orde te houden. Lees meer

Goede dagbesteding geeft structuur

Een goede dagbesteding geeft structuur in je dag. Samen zorgen we voor een… Lees meer ›

24 uur zorg en ondersteuning

Soms is zorg veel en zwaar, MAS Zorg zorgt voor verlichting met professionele… Lees meer

Veelgestelde vragen

MAS is een uniek servicebedrijf. Wij willen niet de grootste zijn, maar wel graag de menselijkste. We zijn echte vakmensen en dagen elkaar continu uit voor de beste resultaten en de fijnste manier van samenwerken. Zo zetten we onze mensen op 1, letterlijk én figuurlijk en bereiken zo het mooiste resultaat voor onze klanten.

Als de medewerkers floreren, floreert het bedrijf. Gemotiveerde medewerkers, die weten dat ze gezien worden, voelen zich meer verbonden aan het bedrijf en meer verantwoordelijk voor hun resultaten. Medewerker gelukkig? Klant gelukkig – en MAS gelukkig!

Het zijn van een sociale onderneming betekent dat wij voldoen aan een aantal strikte eisen: wij hebben een maatschappelijke missie, zien winst als middel en niet als doel, betrekken onze stakeholders bij belangrijke besluiten en streven naar maatschappelijke impact.

Juist niet. Door alles in en om het bedrijf op maatschappelijk verantwoorde wijze te organiseren, hebben wij minder kwaliteitskosten en een lager verzuim. Bovendien zijn wij volstrekt transparant in onze bekostiging – en kunnen daardoor ook concurrerend zijn.

Rahma heeft in 2022 de leiding van het bedrijf overgedragen aan haar dochter Oumaima. Rahma is nog wel adviseur van de directie en het management en een belangrijke ambassadrice van het bedrijf en het gedachtengoed waarmee ze dat ooit oprichtte.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als zorgverlener en sociale onderneming, actief in de regio Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.