Home » Werken bij » Alle vacatures » Meewerkend voorman/-vrouw MOT

Meewerkend voorman/-vrouw MOT

32 – 36 uur per week (m/v)

Functiebeschrijving

Binnen onze afdeling Onderhoud is een aantal mobiele onderhoudsteams (MOT) actief. Elk team heeft een meewerkend voorman die circa 5 medewerkers traint en begeleidt bij de uitoefening van hun taken, volgens duidelijke afspraken. Een aantal van deze medewerkers heeft een afstand tot de arbeidsmarkt, conform de sociale doelstellingen van Mas Zone3.

Het team is primair verantwoordelijk voor het leefbaar houden van gebouwen en de omgeving in opdracht van woningcorporaties en stadsdelen (in Amsterdam). Denk daarbij aan onderhoud-, schilder- en groen werkzaamheden.

Het MOT draagt bij aan een veilige en beschutte werkomgeving. Binnen het team kunnen alle medewerkers, o.a. op basis van een werkervaringsplaats, door een gestructureerd werkschema en duidelijke aansturing werkritme en -plezier opdoen.

Mas Groep is een inclusieve organisatie. Wij maken graag kennis met jou!

Wie zijn wij?

MAS Zone3 is een uniek facilitair servicebedrijf. Wij willen niet de grootste zijn, maar wel graag
de menselijkste. Gezamenlijk zijn we primair verantwoordelijk voor tevreden klanten, door servicegericht en proactief te zijn. MAS Zone3 is een sociale onderneming; we zien winst als middel en niet als doel, waarbij we streven naar maatschappelijke impact.

De afdeling onderhoud heeft als doel servicegerichtheid, pro-activiteit en transparante werkprocessen te hanteren conform de filosofie van MAS Zone3 en heeft dienstverlening hoog in het vaandel staan.

En verder krijg je

 • Een uitdagende en veelzijdige functie waarbij een grote mate van zelfstandigheid wordt gevraagd;
 • Een arbeidsovereenkomst van 32-36 uur per week, in eerste instantie voor een jaar, dat bij wederzijdse tevredenheid omgezet wordt in een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Salaris conform arbeidsvoorwaarden MAS Zone3 met een maximum van € 2.975,68 (schaal IV), op basis van relevante werkervaring bij 36 uur, plus 8% vakantietoeslag;
 • Reiskosten woon- werkverkeer worden binnen de fiscale richtlijnen vergoed tot een maximum van 25 kilometer enkele reis;
 • Prettige collega’s en een open cultuur.

Wie ben jij?

Ben jij onze nieuwe Co of Willem? Twee van onze toppers gaan met pensioen. Heb jij twee
rechter handen bij het klussen? En vind jij het leuk om medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden bij het opbouwen van werkervaring en -ritme in het onderhoudswerk? Als je dan ook nog gestructureerd werkt, maar ook kan schakelen als er iets tussen komt, dan zijn wij op zoek naar jou!

In je bagage

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Technisch inzicht en werkervaring;
 • Affiniteit en aantoonbare ervaring in werken met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en je bent bereid hierover cursussen te volgen;
 • Je bent sociaalvaardig, klantgericht en verbindend;
 • Je bent geduldig, je kan motiveren en stimuleren en mensen voorzien van gerichte feedback;
 • Je werkt gestructureerd en planmatig;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je houdt van aanpakken en bent een teamspeler;
 • Je bent in het bezit van een BE-rijbewijs.

Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar solliciteren@masdiensten.nl of vul het inschrijfformulier in en upload je cv. Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen via 085 489 7090.

Deel deze vacature:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als facilitair service bedrijf en sociale onderneming, actief in de regio Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Wil je direct solliciteren?

Dan kun je het sollicitatieformulier invullen via onderstaande knop. Onze recruiter zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.