Home

MAS Zorg:
De zorg die luistert

Wij zijn er voor u en leveren professionele zorg. Wij zijn te gast in uw huis en daarom werken wij samen met u en uw familie. Wij werken in Amsterdam.

Overzicht van onze
werkgebieden

Begeleiding met persoonlijke aandacht

MAS Zorg luistert naar uw behoefte en de wensen van uw familie en zorgt ervoor dat u die… Lees meer ›

Persoonlijke zorg door iemand die u begrijpt

Persoonlijke zorg laat je het liefst doen door een professional die jouw taal begrijpt. Lees meer

Samen maken we uw huis weer op orde

Soms lukt het door ziekte of beperkingen niet meer om uw huis op orde te houden. Lees meer

Goede dagbesteding geeft structuur

Een goede dagbesteding geeft structuur in je dag. Samen zorgen we voor een… Lees meer ›

24 uur zorg en ondersteuning

Soms is zorg veel en zwaar, MAS Zorg zorgt voor verlichting met professionele… Lees meer

Zorg met én voor elkaar

Wij staan voor u klaar en luisteren naar uw
zorgvraag. Immers iedereen is anders. Ieder mens heeft andere gewoonten, religieuze gebruiken en een eigen netwerk.

Onze mensen zijn deskundig, ervaren en hebben de benodigde certificaten. Zij hebben diverse nationaliteiten en spreken naast het Nederlands andere talen zoals Arabisch, Turks en Engels. We verlenen zorg in Amsterdam.

We hebben geen wachtlijsten en helpen u graag. De zorg voor en met elkaar.

Zorg die luistert

Bij MAS Zorg begrijpen wij dat goede zorg
begint met goed luisteren. Door te luisteren
weten wij bijvoorbeeld:

  • Dat uw familie het liefst zelf voor u zorgt. Maar ja, ze doen het goed op het werk, dus altijd en iedere dag zelf voor u zorgen, dat gaat niet lukken. Samen met u en uw familie kijken wij hoe we het samen kunnen doen.
  • Dat veel mensen graag willen dat een man een man wast en een vrouw een vrouw.
  • Dat op tijd komen en een luisterend oor belangrijk voor u is.

Laatste nieuws

Veelgestelde vragen

MAS is een uniek servicebedrijf. Wij willen niet de grootste zijn, maar wel graag de menselijkste. We zijn echte vakmensen en dagen elkaar continu uit voor de beste resultaten en de fijnste manier van samenwerken. Zo zetten we onze mensen op 1, letterlijk én figuurlijk en bereiken zo het mooiste resultaat voor onze klanten.

Als de medewerkers floreren, floreert het bedrijf. Gemotiveerde medewerkers, die weten dat ze gezien worden, voelen zich meer verbonden aan het bedrijf en meer verantwoordelijk voor hun resultaten. Medewerker gelukkig? Klant gelukkig – en MAS gelukkig!

Het zijn van een sociale onderneming betekent dat wij voldoen aan een aantal strikte eisen: wij hebben een maatschappelijke missie, zien winst als middel en niet als doel, betrekken onze stakeholders bij belangrijke besluiten en streven naar maatschappelijke impact.

Juist niet. Door alles in en om het bedrijf op maatschappelijk verantwoorde wijze te organiseren, hebben wij minder kwaliteitskosten en een lager verzuim. Bovendien zijn wij volstrekt transparant in onze bekostiging – en kunnen daardoor ook concurrerend zijn.

Rahma heeft in 2022 de leiding van het bedrijf overgedragen aan haar dochter Oumaima. Rahma is nog wel adviseur van de directie en het management en een belangrijke ambassadrice van het bedrijf en het gedachtengoed waarmee ze dat ooit oprichtte.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als zorgverlener en sociale onderneming, actief in de regio Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.