Home » MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in onze genen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in onze genen; steeds gericht op het aan het werk helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom kunnen we onze diensten aanbieden met invulling van uw social return-opgave, werken we mee aan maatschappelijke initiatieven van anderen en bieden we zelf ook opleidingen aan.

Social return

In steeds meer aanbestedings- of inkooptrajecten moet de aanbesteder of inkoper een bijdrage leveren aan het creëren van werkgelegenheid voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld door het bieden van stages, leerwerktrajecten of (beschermde) werkplekken. En sinds de invoering van de Participatiewet in 2015 wordt van werkgevers verwacht dat zij werkgelegenheid bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. MAS Zone3 kan de invulling van deze Social Return voor u regelen. We kijken samen met u naar wat mogelijk en wenselijk is, zodat u kunt voldoen aan de eisen op een manier die past bij uw bedrijf en uw opdracht.

Kwaliteit staat voorop

Wij bieden goede begeleiding aan al onze werknemers zodat ze optimaal kunnen presteren. Want we doen geen concessies aan de kwaliteit van onze diensten. Dat doen we onder andere door de inzet van leermeesters: professionals die de mensen met afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden op de werkvloer. Deze leermeesters dragen de zorg voor een efficiënte, zorgvuldige uitvoering van de werkzaamheden en zorgen voor benodigde trainingen of cursussen.

MAS Zone3 zorgt ervoor dat uw werk goed wordt uitgevoerd en dat u voldoet aan uw sociale verantwoordelijkheden, zonder zorgen en zonder gedoe.

Meewerken/ Meewerken+

Op zoek naar werk, maar lukt het niet goed? Wellicht kunnen wij helpen. MAS Zone 3 is een van de leden van de AUZGROEP; daarbij kunnen mensen aan de slag in een leerwerktraject, op werkervaringsplaatsen, als stagiaire of als vrijwilliger.
Samen bekijken we wat voor werk bij iemand past. Iedereen wordt professioneel en persoonlijk begeleid.

AUZGROEP bestaat uit sociale ondernemers die Amsterdammers helpen die werkervaring op willen doen of op zoek zijn naar een passende baan. Zij focussen op werknemersvaardigheden en beiden zo handvatten bieden richting vrijwilligerswerk of een betaalde baan. Er wordt stapsgewijs en doelgericht gewerkt aan die vaardigheden in het programma ‘Meewerken/Meewerken+’.

OpStap naar werk

MAS Zone3 biedt via de AUZGROEP via 8 functies de weg naar werk. Ben je gemotiveerd en wil je je inzetten om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen, ben je minimaal twee dagen beschikbaar en beheerst de Nederlandse taal redelijk tot goed, kijk dan naar de functies in de lijst hieronder.

Medewerker Mobiel Onderhoud Team

Als medewerker mobiele onderhoud werk je, onder begeleiding van een voorman, aan de leefbaarheid van gebouwen en de omgeving.

Buurtvoorlichter

Als buurtvoorlichter ben jij de schakel tussen stadsdelen, woningcorporaties en bewoners.

Huismeester

Een huismeester is verantwoordelijk voor de facilitaire diensten bij opdrachtgevers en leveren hierdoor een bijdragen aan het welzijn van de woonomgeving van bewoners in de wijken.

Wijkbeheerder

Een wijkbeheerder is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen een wijk en draagt bij aan een schone en veilige woonomgeving.

Schoonmaker

Als schoonmaker ben je werkzaam bij onze opdrachtgevers in heel Amsterdam. Je kan je schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren bij bijvoorbeeld kantoorruimtes, buurtcentra, scholen e.d.

Medewerker Groenvoorziening

Als medewerker groenvoorziening zorg je voor gesnoeide struiken, onkruidvrije bloemperken en gemaaide grasvelden.

Medewerker Onderhoud

Als medewerker onderhoud ben je verantwoordelijk voor grote en kleine klussen in het onderhoud.

Administratiewerk

Licht administratief receptie werk.

Onze keurmerken

MAS Zone3 is winnaar van de prijs ‘Het beste PKVW-bedrijf met personeel’

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als facilitair service bedrijf en sociale onderneming, actief in de regio Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Wil je direct solliciteren?

Dan kun je het sollicitatieformulier invullen via onderstaande knop. Onze recruiter zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.