Home » Over ons

Sinds jaar en dag een erkende Amsterdamse sociale firma

MAS Zone3 is onderdeel van MAS Dienstverleners BV. MAS en MAS Zone3 zijn organisaties die zich richten op maatschappelijke participatie en hebben veel ervaring met het begeleiden van (jong-)volwassenen en herintreders zonder startkwalificatie.

MAS Zone3 is onderdeel van MAS Dienstverleners BV. MAS en MAS Zone 3 zijn organisaties die zich richten op maatschappelijke participatie en hebben veel ervaring met het begeleiden van (jong-)volwassenen en herintreders zonder startkwalificatie.

MAS Zone3 is al sinds jaar en dag een erkende Amsterdamse sociale firma. Wij bieden bedrijven, woningcorporaties en gemeenten ondersteunende diensten zoals onderhoud, schoonmaak, facilitaire medewerkers, huismeesters, inbraakpreventie en buurtvoorlichting. Onze ruim tweehonderd, vaak multiculturele medewerkers zijn allemaal professioneel opgeleid en werken met veel plezier aan het vergroten van de leefbaarheid. Zone3 werkt voor stichtingen, corporaties, scholen, VVE’s, bedrijven en gemeenten. We voeren zowel kleine als grote opdrachten uit. En hoe omvangrijk de opdracht ook is, we verliezen de eindgebruiker nooit uit het oog. Om onze doelen te bereiken hebben we in de laatste jaren verschillende sociale initiatieven ontwikkelt om onze doelstellingen te bereiken. Lees onder andere verder over de Z3 Academie en het programma voor maatschappelijke diensttijd (MDT) De Verrijking.

Z3 Academie

De Z3 Academie, een initiatief van MAS Zone3, biedt een (re)activeringsprogramma in een kleinschalige uitdagende leeromgeving voor groepen die om wat voor reden dan ook aan de kant staan: jongeren die nog geen startkwalificatie (diploma’s) hebben, herintreders en statushouders. In de Academie oriënteren zij zich en worden ze opgeleid om daadwerkelijk deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Sociale en maatschappelijke competenties onderdeel van het traject. De deelnemers worden opgeleid voor een diploma en een vaste baan, daarna wordt gekeken met de partners naar de mogelijkheden tot een zelfstandige woning. Want Z3 staat voor drie keer zekerheid: leren, werken en wonen.

Ontdek je motivatie en talent.

Maak impact in Amsterdam.
Leer de juiste mensen kennen en gebruik de Maatschappelijke Diensttijd (MDT) als kickstart..

De Verrijking

De Verrijking is een MDT-project dat de Z3 Academie in samenwerking met Young Amsterdam en Buis Advies uitvoert en waarin 150 jongeren 4 maanden lang gedurende 16 uur per week worden begeleid om hun toekomstperspectief te vergroten.

MAS en MAS Zone3 hebben zich de afgelopen jaren naast de reguliere dienstverlening steeds bewogen op het vlak van maatschappelijke participatie. Dit betekent dat de beide organisaties veel ervaring hebben opgedaan met het activeren van de beoogde doelgroep. MAS Zone3 (en daarmee ook de Z3 Academie) is een stichting met een Anbi (Algemeen Nut Beogende Instelling) status en heeft een eigen (onbezoldigd) bestuur. Sinds februari 2021 zijn wij ook in het bezit van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) certificering Trede 3.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag wat wij als facilitair service bedrijf en sociale onderneming, actief in de hele randstad voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Wilt u liever teruggebeld worden

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Onze keurmerken

MAS Zone3 is winnaar van de prijs ‘Het beste PKVW-bedrijf met personeel’