Home » Werkgebieden

Van de woning tot de buurt

Wij kunnen werken op verschillende schaalgroottes: van een enkel woongebouw tot de hele buurt. Daarbij putten we uit een goed-gekwalificeerd, vaak multicultureel personeelsbestand, en bieden we professionals met oog en begrip voor de omgeving waarin wordt gewerkt. Medewerkers van MAS Zone3 zijn goed in hun vak, gedreven en betrokken.

VvE-woongebouwen

Gebouwen waarin gewoond wordt, vragen om een aandachtige en betrokken benadering. Het is immers het thuis van de mensen die er wonen. Een goede relatie tussen bewoners en onze professionals staat daarom voorop. Door onze eigen personeelssamenstelling hebben we een groot begrip voor culturele en persoonlijke achtergronden van bewoners.

We passen ons aan aan persoonlijke wensen en voorkeuren waar mogelijk, creëren een schone, veilige en goed onderhouden omgeving en zorgen dat we altijd aanspreekbaar zijn. We willen deel zijn van het thuis van mensen.

Kantoren

Een schone, hele en veilige werkomgeving is een randvoorwaarde voor tevreden en productieve werknemers. Ons beheer, ons onderhoud en onze beveiliging richten wij in op de werkwijze en voorkeuren van de gebruikers. Wij willen onderdeel zijn van de organisaties waarvoor wij werken; zo creëren wij waarde.

Straten, pleinen en plantsoenen

De kwaliteit van beheer, onderhoud en beveiliging van de openbare ruimte moet vanzelfsprekend zijn. Wij maken allemaal gebruik van die ruimte en willen dat die zo hoogwaardig mogelijk is. Dat vraagt om specialismen en aandacht zoals wij die kunnen bieden.

Buurten

De buurt is de optelsom van alles wat onze omgeving vormt. Hier komt alles samen: wij wonen er, wij werken er, wij bewegen ons erdoorheen. Het bieden van de beste ervaring kan alleen als alles klopt. Daarom bieden wij een brede, flexibele dienstverlening door multiculturele professionals, die steeds op maat kan zijn voor ieder moment van de dag en iedere uitdaging van specifieke buurten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag wat wij als facilitair service bedrijf en sociale onderneming, actief in de hele randstad voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Wilt u liever teruggebeld worden

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Onze keurmerken

MAS Zone3 is winnaar van de prijs ‘Het beste PKVW-bedrijf met personeel’