Home » Diensten » Huismeesters en wijkbeheerders

Huismeesters en wijkbeheerders

Huismeesters en wijkbeheerders zijn de ogen en oren van wooncomplexen en wijken. Ze zijn het aanspreekpunt voor bewoners en gebruikers, controleren naleving van de regels en zorgen dat gemeenschappelijke en openbare ruimtes goed onderhouden en veilig zijn. Samen met politie, gemeente en andere instanties in de buurt zorgen de huismeester en wijkbeheerder dat bewoners zich gehoord voelen en dat het gebouw en de wijk een prettige woonomgeving blijft.

MAS Zone3 levert al meer dan 15 jaar huismeesters en wijkbeheerders met vaak een multiculturele achtergrond aan grote corporaties, VvE’s en overheidsinstellingen. Zij zijn vakkundig opgeleid en sociaal vaardig. Bij uitval door ziekte of vakantie regelen wij achtervang. Ook kunnen wij uw eigen huismeesters opleiden. Ze doorlopen dan hetzelfde traject van scholing, training en begeleiding als onze eigen werknemers, zodat ze daarna als volwaardig huismeester aan de slag kunnen.

Een greep uit onze expertise:

  • Vaste huismeester of wijkbeheerder
  • Tijdelijke / vervangende huismeester of wijkbeheerder
  • Opleidingen voor huismeesters en wijkbeheerders

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag wat wij als facilitair service bedrijf en sociale onderneming, actief in de hele randstad voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Wilt u liever teruggebeld worden

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Onze keurmerken

MAS Zone3 is winnaar van de prijs ‘Het beste PKVW-bedrijf met personeel’