Home » Diensten » Buurtvoorlichters

Buurtvoorlichters

Buurtvoorlichters onderzoeken wat er speelt in een wijk. Ze leveren waardevolle informatie over de bewoners, de problemen waar zij tegenaan lopen en de mogelijkheden die de bewoners zien om de buurt nog schoner, veiliger of gezelliger te maken. Buurtvoorlichters kunnen op verschillende manieren contact leggen met de bewoners: door langs de deuren te gaan, een buurtvergadering te houden of mailings te verzorgen.

Veel buurtvoorlichters bij MAS Zone3 hebben een multiculturele achtergrond en spreken niet alleen Nederlands maar bijvoorbeeld ook Turks of Arabisch. Daarom kunnen ze met alle bewoners goed in gesprek en zijn ze bekend met cultuurverschillen die voor moeilijkheden of verwarring kunnen zorgen. Al onze buurtvoorlichters volgens een opleidingstraject en krijgen regelmatig vervolgtrainingen. Zo helpen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar een volwaardige baan en garanderen we dat ze goed werk leveren.

Overzicht van diensten:

  • Huis-aan-huisonderzoek;
  • Buurtvergadering;
  • Mailings.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag wat wij als facilitair service bedrijf en sociale onderneming, actief in de hele randstad voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Wilt u liever teruggebeld worden

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Onze keurmerken

MAS Zone3 is winnaar van de prijs ‘Het beste PKVW-bedrijf met personeel’