Home » Individuele begeleiding

Thuiszorg met persoonlijke aandacht

MAS Zorg luistert naar uw behoefte en de wensen van uw familie en zorgt ervoor dat u die ondersteuning vindt die bij u past.

Heeft u psychische problemen waardoor u uw administratie niet meer kunt organiseren of uw huishouden? Of heeft u problemen met het opvoeden van uw kinderen?  MAS Zorg biedt individuele begeleiding bij het uitvoeren van taken.  Samen met u en uw familie maken we een plan waarin we toewerken naar het weer zelfstandig kunnen of ervoor zorgen dat u niet achteruitgaat in uw zelfstandigheid.  Heeft u al een indicatie voor begeleiding vanuit de gemeente dan kunnen we vaak heel snel aan de slag.  Heeft u nog geen indicatie dan kijken we samen naar de mogelijkheden om een indicatie te krijgen en helpen we u dit tot stand te brengen. Dat is individuele begeleiding van MAS Zorg.

Onze dienstverlening bevat standaard:

  • Professionele ondersteuning;
  • MAS Zorg werkt waar u dat wenst samen met uw familie, zodat zij daarnaast ook nog steeds zelf voor u kunnen blijven zorgen;
  • Wij hebben oog voor privacy;
  • Wij geven adviezen en voorlichting;
  • MAS Zorg is graag bereid om maatwerk afspraken te maken;
  • Wij houden rekening met uw voorkeur voor een man of een vrouw.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als zorgverlener en sociale onderneming, actief in de regio Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Wilt u liever teruggebeld worden

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.